Uitnodiging Symposium ‘De Magische Driehoek’

Kom naar het symposium: ‘De Magische Driehoek’ op 7 november en ga in gesprek over wat we in de academische werkplaatsen voor elkaar kunnen betekenen. Het Sarphati Initiatief en Jeugd en Gezondheid zijn kennisnetwerken van professionals uit beleid, praktijk, onderzoek. Ook onderwijs en opleiding profiteren hiervan. Wij houden ons bezig met vraagstukken over de publieke gezondheid.

Met inspirerende voorbeelden laten we tijdens het symposium zien wat samenwerking tussen ‘de driehoek’ van praktijk, beleid en onderzoek, kan opleveren en hoe wij elkaar hiermee kunnen versterken in het dagelijks professioneel handelen.

Aanmelden voor 30 oktober a.s.

Aanmelden kan bij door het invullen van deze aanmeldlink voor 30 oktober a.s. Geef ook je top 3 tafelthema’s en evt. dieetwensen aan ons door via het formulier. Accreditatie is mogelijk (meer informatie volgt). Het symposium is gratis. Echter bij afwezigheid na inschrijving wordt een no-show bijdrage van € 30 per persoon in rekening gebracht.