CAPI Café 14 december: Vaccinatie twijfel tijdens COVID-19 pandemie

De risico’s van vaccinatie en waarom burgers die anders ervaren dan experts

CAPI (Consortium van Academische Werkplaatsen Publieke Gezondheid –
Infectieziekten) organiseert de eerste editie van het CAPI café. Dit is een scholing in het kader van infectieziektebestrijding en onderzoek. Deze interactieve scholing is bedoeld voor GGD- en AWPG-medewerkers die werkzaam zijn in het veld van de infectieziektebestrijding.

Prof. dr. Danielle Timmermans spreekt over welke factoren een rol spelen bij perceptie en ervaring van gezondheidsrisico’s, in het bijzonder van vaccinatie. Ze legt uit waarom experts en burgers hierin verschillen. Ook bespreekt prof. dr. Timmermans waarom numerieke risico-informatie over bijwerkingen van vaccinatie mensen niet altijd overtuigt. Tenslotte gaat ze in op wat dit betekent voor de communicatie van gezondheidsrisico’s.

Datum: 14 december 2023
Tijd: van 12.00 tot 13.00 uur.
Locatie: online via Teams of bij de GGD Amsterdam (inclusief broodjes)
Bij de GGD zijn er maar een beperkt aantal plekken.

Meld je aan

GGD Amsterdam
Queridozaal, zevende verdieping, vergaderzaal B7.19.
Nieuwe Achtergracht 100
1018 WT Amsterdam

Accreditatie is aangevraagd voor artsen, verpleegkundigen en deskundigen infectiepreventie