Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Laatste afgelopen Evenementen

Promotie Elske Marra

Agnietenkapel, Universiteit van Amsterdam Oudezijds Voorburgwal 231, Amsterdam

Op 7 september om 10 uur verdedigt Elske Marra haar proefschrift getiteld “Anal HPV infection & disease: common and preventable, but hard to treat” in de Agnietenkapel van de Universiteit van Amsterdam. HPV is een virus met kankerverwekkende potentie. Het proefschrift van Elske gaat over verschillende aspecten die gerelateerd zijn aan anale humaan papillomavirusinfecties (HPV) en -ziekten … Lees verder "Promotie Elske Marra"

AIDS2018

RAI Amsterdam

De 22e internationale aids conferentie (AIDS2018) vindt van 23-27 juli plaats in de RAI in Amsterdam. Meer dan 15.000 deelnemers waaronder onderzoekers, beleidsmakers, activisten en politici uit de hele wereld zullen het evenement bezoeken. Rondom AIDS2018 worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een ‘Global Village’ die gratis toegankelijk is voor publiek en waar onder andere … Lees verder "AIDS2018"

Promotie Wijnand van den Boom

Oude Lutherse Kerk Singel 411, Amsterdam

Op 9 mei verdedigt Wijnand van den Boom zijn proefschrift getiteld "Casual sex, risk and context - HIV risk-reduction strategies among men who have sex with men" in de aula van de Universiteit van Amsterdam. Het onderzoek van Wijnand geeft inzicht in de factoren die van invloed zijn op het gedrag van mannen die seks … Lees verder "Promotie Wijnand van den Boom"